Oldal kiválasztása

 

GETZNER Rezgéscsillapító és szigetelő anyagok a csendes  jövőért !

getznerflyer

Letöltés

A  Getzner Werkstoffe szaktekintélynek számít a habosított poliuretán elasztomerek piacán, amelyeket a vasúti szektorban, az építőiparban és a gyáriparban egyaránt alkalmaznak rezgésszigetelésre. A cég amely a Sylomer® , Sylodyn® és Sylodamp® anyagok kifejlesztését is jegyzi, több mint 40 év tapasztalattal rendelkezik már a szakmában.

geztner products

A csend és nyugalom elengedhetetlen a magas életminőség biztosításához – otthonunkban éppúgy, mint munka közben az irodában. Környezetünkben azonban számtalan zajforrás vesz körül bennünket, különösen városokban. Lépéshangok, vagy a vasúti, illetve közúti forgalom által keltett zajok rendkívüli mértékben ronthatják komfortérzetünket, sőt adott esetben, akár komplett ingatlanok értékcsökkenését is maguk után vonhatják. A Getzner anyagaival egész épületekre kiterjedően, de külön épületrészekben is, konkrét létesítmények vagy berendezések (liftek, légkondicionálók, fürdőkádak, szivattyúk, stb.) esetében is semlegesíthetőek a rezgések, hozzájárulva az életminőség javításához.

getzner general

A fogadó közeg és a zajforrás szigetelése

Ezek az anyagok meggátolják, hogy a rezgések az épület érzékeny részei felé terjedjenek és zavaró vibrációkat vagy zajokat keltsenek.
A poliuretán alapú Sylomer® ,Sylodyn® és Sylodamp® anyagok ideálisak ipari és vasúti felhasználásra, hiszen sok ipari termék esetében szükség van nagy teherbírású, rugalmas alkotó-elemekre: az anyagok bármilyen formában rendelkezésre állnak, és egyszerre jellemző rájuk a nagyfokú rugalmasság és rezgéscsillapító tulajdonság, a kimagasló rugalmas visszaalakulási képesség és a hosszú élettartam.
A Getzner anyagai nem csak egyes alkatrészek, de egész gépek ágyazatához vagy rezgés-csillapításához is használhatóak. Az alkalmazás módjától függően hozzájárulhatnak az élettartam hosszabbításához (kevesebb leállás /karbantartás), a gépek pontosságának növeléséhez, a gépzaj csökkentéséhez, a kényelmesebb üzemeltetéshez, stb.

Megoldások az építőipar számára:

Az urbanizáció növekvő aránya egyre több új épületet eredményez, amelyek a rezgésre hajlamos földterületekre épülnek. A mi megoldásaink, beleértve a Sylomer® és a Sylodyn® termékeket és megoldásokat hatékonyan csökkentik a rezgéseket és a zavaró zajokat, ugyanakkor növelik az ingatlan értékét.

Építőipari megoldásaink előnyei:

 • Kevesebb rezgés és kevesebb zaj
 • Kevesebb levegőben keletkező, szerkezetből eredő és lépésből eredő zaj
 • Jobb életminőség és jobb munkakörülmények
 • Magasabb ingatlanértékek


Vasúti termékek és megoldások:

A vasútvonalak és a városfejlesztések egyre inkább közelebb kerülnek hozzánk. A rezgések és a vasút által okozott szerkezeti zaj káros hatással van a lakókra és a szomszédos épületekre. A Sylomer® és a Sylodyn® megoldások hatékonyan csökkentik a rezgéseket és javítják az életminőséget és a munkakörülményeket.

Vasúti megoldásaink előnyei :

 • Nagyon hatékony rezgésvédelem
 • Jobb életminőség és munkakörülmények a lakók számára
 • Nagyobb kényelem az utasok számára
 • Magasabb rendelkezésre állás és hosszabb élettartam a vasútvonalaknál
 • Alacsonyabb karbantartási és életciklus költségek

Ipari termékek és megoldások:

Olyan megoldásokat dolgozunk ki az ipar számára, amelyek csökkentik a rezgéseket és a zajokat. Az ilyen típusú nem kívánt hatások akkor keletkeznek, amikor gépek, berendezések vagy eszközök működnek, használatban vannak. A Sylomer®, a Sylodyn® és az Isotop® alapú rugalmas termékek és megoldások a környező terület érzékeny berendezéseitől, zajfogadó közegeitől izolálják a vibrációforrásokat.

Ipari megoldásaink előnyei:

 •  Kevesebb vibráció és kevesebb zaj
 •  A környező terület jobb életminősége
 •  Kevesebb kopás és alacsonyabb karbantartási költségek
 •  Alacsonyabb fenntartási költségek
 •  Nagyobb pontosság és funkcionalitás

error: Content is protected !!