GETZNER Rezgéscsillapító és szigetelő anyagok a csendes  jövőért !

getznerflyer

Letölthető fájlok

A  Getzner Werkstoffe szaktekintélynek számít a habosított poliuretán elasztomerek piacán, amelyeket a vasúti szektorban, az építőiparban és a gyáriparban egyaránt alkalmaznak rezgésszigetelésre. A cég amely a Sylomer® , Sylodyn® és Sylodamp® anyagok kifejlesztését is jegyzi, több mint 40 év tapasztalattal rendelkezik már a szakmában.

geztner products

A csend és nyugalom elengedhetetlen a magas életminőség biztosításához – otthonunkban éppúgy, mint munka közben az irodában. Környezetünkben azonban számtalan zajforrás vesz körül bennünket, különösen városokban. Lépéshangok, vagy a vasúti, illetve közúti forgalom által keltett zajok rendkívüli mértékben ronthatják komfortérzetünket, sőt adott esetben, akár komplett ingatlanok értékcsökkenését is maguk után vonhatják. A Getzner anyagaival egész épületekre kiterjedően, de külön épületrészekben is, konkrét létesítmények vagy berendezések (liftek, légkondicionálók, fürdőkádak, szivattyúk, stb.) esetében is semlegesíthetőek a rezgések, hozzájárulva az életminőség javításához.

getzner general

A fogadó közeg és a zajforrás szigetelése

Ezek az anyagok meggátolják, hogy a rezgések az épület érzékeny részei felé terjedjenek és zavaró vibrációkat vagy zajokat keltsenek.
A poliuretán alapú Sylomer® ,Sylodyn® és Sylodamp® anyagok ideálisak ipari és vasúti felhasználásra, hiszen sok ipari termék esetében szükség van nagy teherbírású, rugalmas alkotó-elemekre: az anyagok bármilyen formában rendelkezésre állnak, és egyszerre jellemző rájuk a nagyfokú rugalmasság és rezgéscsillapító tulajdonság, a kimagasló rugalmas visszaalakulási képesség és a hosszú élettartam.
A Getzner anyagai nem csak egyes alkatrészek, de egész gépek ágyazatához vagy rezgés-csillapításához is használhatóak. Az alkalmazás módjától függően hozzájárulhatnak az élettartam hosszabbításához (kevesebb leállás /karbantartás), a gépek pontosságának növeléséhez, a gépzaj csökkentéséhez, a kényelmesebb üzemeltetéshez, stb.

VASÚTI FELHASZNÁLÁS:

getzner rail1
getzner rail 2
Az oldal feltöltése folyamatban van…..