ENGLISH

www.plts.hu                E-mail: info(@)plts.hu

Kitérőcserélő gépek

A LEM460 modellű motorizált emelő-szállító kocsi arra a célra lett tervezve, hogy együttműködjön a PEM-XL vagy a PEM 807 modellű teleszkópos hordozóállvánnyal a vágánypanelek, a vágányváltó és a vágánykereszteződés elemek telepítése érdekében. Több PEM, illetve PEM-XL’S berendezés is használható ugyanannyi számú LEM berendezéssel a különösen hosszú panelek kezelése érdekében.

A LEM460 modellű motorizált emelő-szállító kocsi együtt használható a PEM-XL modellű teleszkópos hordozóállvánnyal, az LMC4611 B modellű motorizált emelő-szállító lánctalpas kocsival, valamint a P2PV rakodó és szállító gerenda modellel. E gép együttes képezi az S2PV módszert, amely a vágány panelek lefektetésének egy újszerű és hatékony módszere.

A LEM külön is használható PEM 807 modellű teleszkópos hordozóállvánnyal, a különösen hosszú vágány panelek, vágányváltó és vágánykereszteződés elemek mozgatása céljából.

lem-460

A PEM-XL modellű teleszkópos hordozóállványt „vágányváltó elemek” LEM460 eszköz segítségével történő lefektetése céljából tervezték. A több PEM-XL” berendezés együtt használható azonos számú LEM 460 eszközzel a különösen hosszú vágányváltó elemek és vágány keresztező elemek mozgatása céljából.

A PEM-XL teleszkópos hordozóállvány használható LMC4611 B modellű motorizált emelő és szállító lánctalpas eszközzel, LEM460 eszközzel és P2PV gerendával együtt. Ezek az eszközök képezik együttesen az S2PV módszer elemeit.

pem-807

geismarlogo
getzner
siegmundlogo
nightsearcher logo
sogemalogo
aurolllogo
gelberlogo