ENGLISH

www.plts.hu                E-mail: info(@)plts.hu

Kitérőcserélő gépek

A LEM460 modellű motorizált emelő-szállító kocsi arra a célra lett tervezve, hogy együttműködjön a PEM-XL vagy a PEM 807 modellű teleszkópos hordozóállvánnyal a vágánypanelek, a vágányváltó és a vágánykereszteződés elemek telepítése érdekében. Több PEM, illetve PEM-XL’S berendezés is használható ugyanannyi számú LEM berendezéssel a különösen hosszú panelek kezelése érdekében.

A LEM460 modellű motorizált emelő-szállító kocsi együtt használható a PEM-XL modellű teleszkópos hordozóállvánnyal, az LMC4611 B modellű motorizált emelő-szállító lánctalpas kocsival, valamint a P2PV rakodó és szállító gerenda modellel. E gép együttes képezi az S2PV módszert, amely a vágány panelek lefektetésének egy újszerű és hatékony módszere.

A LEM külön is használható PEM 807 modellű teleszkópos hordozóállvánnyal, a különösen hosszú vágány panelek, vágányváltó és vágánykereszteződés elemek mozgatása céljából.

A PEM-XL modellű teleszkópos hordozóállványt „vágányváltó elemek” LEM460 eszköz segítségével történő lefektetése céljából tervezték. A több PEM-XL” berendezés együtt használható azonos számú LEM 460 eszközzel a különösen hosszú vágányváltó elemek és vágány keresztező elemek mozgatása céljából.

A PEM-XL teleszkópos hordozóállvány használható LMC4611 B modellű motorizált emelő és szállító lánctalpas eszközzel, LEM460 eszközzel és P2PV gerendával együtt. Ezek az eszközök képezik együttesen az S2PV módszer elemeit.

LEM460 motorizált szállítókocsi PEM807 Teleszkópos emelőállvány S2PV rendszer LMC lánctalpas szállítókocsival PWP rendszer kitérők ferde kocsiról való leszedéséhez SPAC rendszer kitérők fektetéséhez

A rendszer működését bemutató videó:

STR vágányfektetési technológia:

geismarlogo
getzner
siegmundlogo
nightsearcher logo
sogemalogo
aurolllogo
gelberlogo