Oldal kiválasztása

Rólunk

A PLTS Ipari Kft. 2006-ben alakult családi vállalkozásként, és immáron több mint 15 éve működik eredményesen, alkalmazkodva a folyamatosan változó piaci körülményekhez. Fontosnak tartjuk a vevőink és partnereink gyors és pontos kiszolgálását, tájékoztatását és az eladás utáni kapcsolattartást. Sikeres működésünk alapja a beszállító partnereink gondos kiválasztása és a velük folytatott vevőközpontú üzletpolitika. Az általunk forgalmazott termékek döntő többségé nem teszi szükségessé a nagy méretű és mennyiségű raktár fenntartását, ezzel is optimalizálva a működési költségeket.

Kiemelt képviselt partnereink, akikkel kizárólagos importőri szerződéssel rendelkezünk:

  • Bernd Siegmund Gmbh / Németország – Hegesztő és rögzítő asztalok és rendszerek
  • GEISMAR S.A. / Franciaország – Kötöttpálya és felsővezeték építési, karbantartási és ellenőrzési gépek, szerszámok és eszközök
  • Getzner Werkstoffe / Ausztria – poliuretán rezgéscsillapító anyagok vasúti és ipari felhasználásra.

Az ipari termékek és szerszámok területén együtt működünk a cseh J.C. Metal céggel (ipari gyorsszorítók és rögzítő elemek) valamint a német Gelber-Bieger GmbH-val (cső-, idom-, és élhajlító gépek).

Viszonteladói hálózatunk segítségével az ország számos pontján a partnereink rendelkezésre állunk.

Az üzleti tevekénységünket az MSZ EN ISO 9001 szabvány szerinti Minőségirányítási rendszer alapján végezzük, melyet már 2006-ban bevezettünk.

error: Content is protected !!