ENGLISH

www.plts.hu                E-mail: info(@)plts.hu

Rólunk

PLTS Ipari Kft. 2005-ben alakult meg családi vállalkozás keretén belül és a mai napig is így működik egyre eredményesebben.

Dinamikus fejlődésünk rugalmas és korrekt üzletpolitikánknak  köszönhető amely alkalmazkodik a változó piaci igényekhez.  Folyamatosan bővítjük termékskálánkat a vevői igények  minél magasabb szintű kielégítésére. Költségek lehető legalacsonyabb szinten tartása miatt minimális raktárkészlettel rendelkezünk, hiszen több ezer különféle méretű és anyag összetételű terméket a külföldi gyártóktól a lehető legrövidebb idő alatt az Önök telephelyére szállítatjuk.

Két fő profilunk Siegmund hegesztő, rögzítő rendszerek és a Geismar kötöttpálya, felsővezeték építő gépek értékesítése, mindezek mellett SOGEMA keréksajtolókat és kerékeszergákat, AUSROROLL váltógörgőket, RE-TECH aláverő kalapácsokat, NIGHTSEARCHER ipari és vészhelyzeti világítóberendezéseket, GELBER-BIEGER hajlító gépeket és szerszámokat is forgalmazunk.

Cégünk 2006-ban bevezette az MSZ EN ISO 9001 minőségügyi szabványt, így a minőségirányítási rendszer alapján végzi munkáját.

geismarlogo
getzner
siegmundlogo
nightsearcher logo
sogemalogo
aurolllogo
gelberlogo