ENGLISH

www.plts.hu                E-mail: info(@)plts.hu

SÍN Rendszer

Pontos és gyors pozicionálás bárhol… Ennek a követelménynek az eléréséhez a SIEGMUND cég által biztosított sínrendszer az optimális megoldást biztosítja az új körszelvényű illetve integrált sínekkel.

A sínrendszer igen nagy pontosságú telepítésének köszönhetően olyan munkaterület alakítható ki, ami strukturált, maximális pontosságú és minimális tűréssel rendelkezik. Ez teszi lehetővé, hogy 25 m-es távolságon is csak 2 mm-es eltérés jelentkezik (abban az esetben ha az installáció a megfelelő pontosságú mérőeszközökkel történik). Ennek köszönhetően a nagy munkadarabok is pontosan rögzíthetőek.

A hegesztőasztalok, csatlakozó keretek és a tartozékok kombinációja szinte megszámlálhatatlan rögzítési lehetőséget biztosít minden méretben. A sínrendszer sokoldalúságának köszönhetően az újrapozícionálás és beállítás könnyen elvégezhető.

Jellemzők:

  • legnagyobb pontosság
  • modulárisan felépíthető rendszer
  • egyedi konfiguráció
  • változtatható elhelyezés

Padló alatti sínrendszer:

Padló feletti sínrendszer:

A sínrendszerek telepítése előtt helyszíni felméréshez lépjen kapcsolatba velünk. A sínrednszerek telepítését a Siegmund erre kiképzett mérnök csapata végzi, geodéziai támogatással.

geismarlogo
getzner
siegmundlogo
nightsearcher logo
sogemalogo
aurolllogo
gelberlogo